Kompetansen du trenger

BME Johnsen har kompetansen og arbeidskraften du trenger for et vellykket prosjekt. Vi hjelper deg med alt innen nybygg, rehabilitering, bygging av kai og stiller gjerne som totalentreprise om nødvendig.

Våre håndverkstjenester

Nybygg og rehabilitering

Vårt firma har lenge påtatt seg større rehabiliterings- og nybyggingsprosjekter innen alle typer bygg for bolig og industriformål. Vi har også bygget flere bruer og tre gang- og sykkelbruer over Fv53 på Tomasjord.

Spesialister på kaibygging

Vår erfaring når det gjelder kaibygging er velkjent langs kysten i hele Nord-Norge. De fleste av våre kaiprosjekt utføres i totalentreprise hvor vi også sørger for prosjektering. Til å utføre mindre kaioppdragene disponerer firmaet en egen anleggsferge.

Betongarbeid

Vi har en betongavdeling med svært godt utstyr som er i stadig utvikling. Våre arbeidere har lang og høy faglig kompetanse innen alt av betong.

Ellers har vi lastebil med kran, selvreisende tårnkran, betongsagingsutstyr og diverse annet utstyr til å løse små og store betongarbeider.

 

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller motta et tilbud?

Ta kontakt med oss dersom du har behov for våre tjenester! Vi vil gjerne høre hvordan vi kan hjelpe deg og ditt prosjekt.

Kontakt oss